(liian monta)YÖ(tä)BANGKOKISSA

Bangkok on kaikkea muuta kuin Udon thanin lande. Kulttuurishokki oli v a l t a v a! Näkyy kadulla nukkuvia lapsia ja aikuisia, horoja, pimpejä, liikaa ihmisiä, liikaa ruuhkaa… Kaikkea on ja saakelisti onkin. Ilma täällä on vähän viileämpi kuin landella. Asustan Sukhumvit 8 alueella ihan mukavassa hotellissa, ei ole kauhean kallis (6 yötä n. 150€). Arttu asuu noin 15 minuutin päästä musta (mutta lähtee maanantaina Balille). Täällä on tosi paljon intialaisia ja noh tietysti muunkin maalaisia turisteja. Ihmiset ovat täysin eri kastia kuin landen super ihanat kyläläiset.

DSC_7681
ruuhka vasta alkamassa, tää oli vielä iisiä.. 😀

Lauantaina nähtiin Michael ( se Raimundin kamu, joka mun piti tavata ) ja hänen giltsikaiffa. Käytiin syömässä ja siitä mentiin The Westinin allasbileisiin. Allasbileissä oli enemmän turisteja kuin paikallisia ja löyty kaikennäköstä kanssajuhliaa. Korkeella oltiin ja maisemat olivat hienot. Mutta ahh!!! Vihdoinkin uimaan! Sitä oonkin odottanut koko sen ajan kun Thaimaassa olen ollut. Musa pauhas, jannut danssas ja vodka virtas. Oli hauska kokea jotain tollasta ihan uutta. Allasbileistä mentiin Hootersiin syömään ja söin ekaa kertaa matkani aikana ja hyvin hyvin pitkään aikaan muutenkaan hampparia ja ranskalaisia. Jossakin vaiheessa huomasin olevani Hootersissa yksin, mutta viereisestä pöydästä huikattiin mut liittymään heidän seuraan. Pöydässä istui noin kymmenen ”thaimaan kermaa”, eli oli näyttelijää, valokujaavaa.. Juttelin heidän kanssaan kaikenlaista kunnes päätin lähteä nukkumaan. Matka taittui ketterämmin kärrynpyöriä vedellessä.

_20160727_151825
bodarit.. xD

Darude jälleen jyskyttäen päässä ja herättäen jo ennen aamu kuutta. Olo oli oikein optimistinen kaiken suhteen, tuli verkostoitua ihmisten kanssa ja tuli kutsuja jumppa valokuvauksiin, niin Intiaan kuin Phukettiinkin (epäilyttävää or not?):D. Myös mahdollisesti starttaamme yhteistyön Michaelin kanssa, kunhan heidän tuotteet on ready. Onnistuu tai ei, kaikesta oppii ja kokemus on plussaa. Noh anyway oli kova darra, karsea olo. Aamupalalla heikotti oikeen olan takaa, joten kipitin takas punkkaa ottaa hetken lepiä. Saadakseni pään käyntiin vedin huoneessani parin tunnin treenit, jonka jälkeen nähtiin Artun kanssa. Käytiin ekana syömässä ja siitä siirryttiin FourPoints hotellin uima-altaalle (sinne pääsee hotellin ulkopuolisetkin, kunhan ostaa jotain syötävää tai juotavaa). Pulikoitiin hetki ja lähdettiin jatkaa matkaa kohti metroasemaa. Nyt oltiin matkalla Asiatique markettiin. Matka taittui kätsysti, vaihdettiin kerran metroa ja sen jälkeen hypättiin laivan kyytiin (metrolippu makso 42 bahtia, koska oli sen verran laaja alue ja laiva oli ilmainen). Tsuppailtiin Asiatiquessa, mutta masumme vei meijät jälleen kerran ruoan ääreen (röh röh). Ekaa kertaa kävin korealaisessa ravintolassa ja oli todella hyvää ruokaa. Tilattiin katkarapuja, simpukoita, lihaa ja vihanneksia. Näitä me kiehautettiin aina hetki meidän välissä olevassa kattilassa. Ruoan jälkeen lähdettiinkin jo takasin hotelleille päin, tilattiin uber joka kustansi vain 70 bahtia. Halattiin heipat, koska huomenna Arttu lähtee jatkaa matkaansa.

DSC_7664
matkalla Asiatiqueen 🙂

Maanantaina olo oli tosi kurja heti aamusta. Tiesin, että nyt olisin yksin enkä oikein jaksa enää kauheesti kekkailla mestoja joissa käydä. Mieluummin olisin Udon thanissa tai kotona, sillä tää Bangkok ei tunnu ainakaan tällä hetkellä mun tyyliseltä paikalta. Täällä ollessa on tullut hermostuneemmaksi ja rauhattomammaksi. Päivä lähti käyntiin hitaasti, treenasin muutaman tunnin ja olo koheni, kunnes alko tulee vähän hassu fiilis. Ajattelin, et se olis siitä etten oo syönyt. Kävin syömässä, jonka aikana alkoi tulemaan todella kipeä olo. Safkan jälkeen lähdin käymään kaupassa ja vointi sen kun laski. Tunsin kuinka kuume nousi. Olin noin 10 minuutin kävelymatkan päästä hotlasta ja se tuntu tuskallisen pitkältä. Kenkä päätti mennä matkanvarrella kunnolla rikki ja päässä pyöri mantra ”vittusaatanahelvettiperkelepersepaskakyrpä” toistolla -tän fiiliksen kruunas mun edestä vipeltävä rotta ja päin kävelevät ihmiset. Oli ihan jäätävä olo. Pääsin huoneeseen ja läsähdin sängylle, olo oli yksinäisempi kun koskaan. Särki niin helvetisti koko kroppaa ja heikotti. Kerrankin kävin täällä tulikuumassa suihkussa, mikä normaalisti näissä säissä ei tulis mielenkään. Kuume laski hiljalleen ja hikoilun määrä oli rajaton (kiitos uuden tuttavani, joka ystävällisesti toi mulle särkylääkettä).

_20160726_112956
hotelli jumbat

Tiistaina olo oli tosi hyvä aamusta, mutta vatsaan alko sattumaan jo edellisenä päivänä. Tai itseasiassa mua on sattunut vatsaan täällä aina vähän väliin. En siksi syö enää tulisia ruokia (tosiaan ei mitään snadisti tulistakaan, koska se on aina tulista :D). Myös saasteet ja bakteerit on omiaan tuomaan erilaisia kipuja. Päätin lähteä FourPointsiin uimaan ja nauttii lämmöstä. Siellä nautiskelin muutaman tunnin. Illemmalla käytiin tuttavan kanssa hienossa ravintolassa syömässä, joka oli noin 11 kilometrin päässä hotellistani, mutta matkaan meni ainakin 1 tunti – koska ruuhka oli niin jäätävä! Ravintola oli hieno, sijaitsi joen varrella, maisemat olivat upeat ja ruoka oli hyvää. Käytiin vielä nopeasti irlantilaistyylisessä pubissa nimeltä Mulligans (sijaitsee Khao san road alueella), jonka hänen kaveri omistaa. Tällä alueella oli paljon reppureissailijoita ja asuminen tosi halpaa. Kaduilla vilisi elämää, kaiken sorttista tallaajaa.

DSC_7706
hotelli FourPointsin katolta 

Viime yönä uni tuli huonosti. Oksensin ja vatsassa oli edelleenkin outo fiilis – näyttää kun olisin ainakin 4 kuukaudella raskaana (vaikka vessassa pitää ravata sen minkä kerkee). Lähdin vasta neljän aikaa hotellihuoneesta ja uskalsin syödä jotakin. Tosi heikko ja voimaton olo, mutta koheni hieman kun sai ruokaa. Päätin vikan päivän kunniaksi mennä hierontaan – toisinsanoen taivaaseen! Ai ai ai ai oli niin hyvä hieronta! Enkä edes kutissut jaloista niin paljoa…. 😀 😀  hahahaahahha i wish! Kaiken kaikkiaan olen valmis lähtee takaisin kotiin (on ikävä) tai minne vaan muualle kuin Bangkokiin. Tai eihän mulla tällä hetkellä ole varsinaista omaa kotia Suomessa, mitä ikävöidä mutta ikävöin kaikkia rakkaimpia ja ahhh sitä raitista ilmaa <3! Voi olla, että on matkaväsymystä ja siksi astetta negatiivisempi, mutta täällä on aika häkissä oleva olo. Ja tää terveyden reistailu ottaa pannuu, kun ei ole energiaa tutustua asioihin ja käydä pörrää ympäriinsä. Viihdyin todella paljon enemään maaseudulla ja rakastuin niihin ihmisiin ja heidän mielettömään ystävällisyyteen. Se Hanna joka siellä oli, oli eri kuin täällä oleva.

-bakteeri hanna 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s