Esittely

48422125_10156986874487958_8675994921884188672_n

Moikka,

kiva kun tulit lukemaan blogiani! Olen Hanna Härkönen, elämän oppilas. Minulle tärkeitä asioita ovat muun muassa aitous, luonto, eläimet ja muiden auttaminen. Tällä hetkellä olen tullut elämässäni pisteeseen, jossa opettelen olemaan itsekin autettavana. Elän murrosvaihetta, jossa oma identiteettini muuttuu, luovun päälle rakennetusta ja sallin autenttisuuden astua esiin.

Toimin hyvinvointialalla yrittäjänä sekä saliyrittäjänä. Palveluihin kuuluvat mm. PT-pavelut, kaiken ikäisten pienryhmävalmennukset, workshopit, rentoutusvalmennus sekä mentaalivalmennus. Olen kouluttautunut mm. useammassa liikunta-alan koulutuksessa, mentaalivalmentajaksi (NLP), rentoutusvalmentajaksi (Suomen Hypnoosiliitto), intialaiseen pää- ja kasvohierontaan sekä koulunkäyntiavustajaksi. Olen kehittänyt oman tunne- ja tietoisuustaitoja harjoittavan, Tietoinen Temmellys konseptin lapsille. Tätä olenkin päässyt ohjaamaan niin eskareissa kuin kouluissakin. Kuten huomaa, rakennan itselleni juuri sitä omannäköistä elämää kokemalla ja oppimalla.

Olen kirjoittanut blogia jo pidemmän aikaa, mutten ole koskaan jaksanut jatkaa sitä niin johdonmukaisesti. Olen myös poistanut useita blogejani. Olen miettinyt usein, että mistä näkökulmasta kirjoittaa: ammattilaisena, henkilökohtaisena vai jotain siltä väliltä? Vastaus oli harvinaisen selkeä: minua ei kiinnosta jakaa täydellisen elämän vinkkejä ollenkaan, olen epätäydellinen itse, vaikka kuinka olisin tietyn alan ammattilainen. Välillä omatkin energiat ovat lopussa, eikä oikein tiedä mitä tehdä. Joten päätin tehdä sen, mitä sydämeni on jo pidemmän aikaan sanonut, mutta vasta nyt olen ollut sen valmis kuulemaan; kirjoittaa niin kuin olen ja on. Se riittää.

Minua kiehtoo mystiikka elämässä.  Mystisyys sekä vetovoiman asiat antavat elämälleni merkityksellisyyttä, saavat minut ajattelemaan paremmin ja tekemään parempia tekoja. Vaikutamme kaikki toisiimme, siksi on mielestäni tärkeää, että jokainen uskaltaa etsiä ja elää oman merkityksellisyyden kautta, mikä tuo hyvää niin itselleen, että ympärilleen.

❤ Hanna

One Reply to “Esittely”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s