Esittely

DSC_9288

Moikka,

kiva kun tulit lukemaan blogiani! Olen Hanna Härkönen kolmen koiran onnellinen mami ja (yhden) upean miehen kihlattu. Olen syntyjäni helsinkiläinen, mutta muutama vuosi sitten muutimme Etelä-Pohjanmaalle ja laitoimme tänne oman liikunta- ja hyvinvointistudion. Olen kouluttautunut mm. Movement coach, Joogaopettaja, Mentaalivalmentaja, PT sekä kasvatusalan ammattilainen.

Minulle on tärkeää kohdata aidosti niin itseni kuin muut. Sallien ja hyväksyen, ei ole vain yhtä tapaa olla ja elää. Rakastan kävellä metsässä ja pysähtyä ihastelemaan ympäristöä, säällä kuin säällä. Rakastan katsoa tähtitaivasta ja vain olla siinä. Rakastan oppia lisää ja kasvaa, vaikka toisinaan se tekeekin kipeää. Työ ihmisten parissa on kutsumukseni ja olen siitä hyvin kiitollinen, että sitä saan runsaasti tehdä.

Uskallan väittää, että elämä on parempaa, kun tekee hyviä asioita oman hyvinvoinnin eteen, kun se, että elää jatkuvasti samojen linssien kautta. Uskallan myös väittää, että on parempi kohdata asioitaan, kuin painaa niitä piiloon. Uskaltautua elämään rehellistä ja aidosti kohtaavaa elämää. Ilman määrittelyä tai sääntökirjaa. Tutkia ja tunnustella, kokea, oppia ja kasvaa.

❤ Hanna

One Reply to “Esittely”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s